kotiliesi

perjantai 16. syyskuuta 2011

SuklaakoristeetTein ystäväni häihin kakut. Nämä kakun reunat ei ole mitkää maailman onnistuneimmat, mutta tässä kuvia näistä suklaakoristeista, jotka tein. Onnistuivat hyvin pitkästä kuljetusmatkasta huolimatta. Koristeet on aika iso työ tehdä, mutta mielestäni vaivan arvoisia. Voisin joskus laittaa tänne tarkemmat ohjeet, miten koristeita tehdään :D

4 kommenttia:

 1. Vasta tänne tässä löysin ja blogiasi selailen... Olenkin miettinyt, miten suklaata saisi kukiksi taipumaan ja tuo valkosuklaaruusuke näyttää kiinnostavalta. Joten jos koristeohjeita laitat niin hienoa, koska niitä en ole muualta käsiini löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Kävin myös kurkkaamassa blogiasi, näytti niin hyvältä, että pitääpä aika ajoin tsekata sun päivitykset ;)

  Laitanpa kuvalliset ohjeet, kunhan tässä jokunen päivä saan aikaiseksi. Koulussa käytettiin kuorrutesuklaata, joka ei siis ole aitoa suklaata. Kuorrutesuklaa kestää paremmin lämpötilanvaihtelut.

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä:)
  Pitääkin vähän funtsia tuota suklaa-asiaa, sillä en halua kaverin siskolle tuleviin hääkakkuihin kovin huonoa karmaa kirotessani näpeissä sulavaa valkosuklaata kukkaviritelmissäni.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tutulta tuon suklaan suhteen :) Siitä saa kyllä mielettömiä koristeita, mutta se vaatii kovasti töitä ja sotkemista ...:(

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta.
Pienikin merkki piipahduksestasi ilahduttaa.