kotiliesi

perjantai 11. marraskuuta 2011

Tunnustus
Suuren suuri kiitos Maissi leipoo-blogin pitäjälle tästä kunniasta! Olen erittäin otettu, että valitsit juuri minun blogini tunnustuksen arvoiseksi, vaikka tämä onkin vielä ihan uusi ja paljo vailla muutoksia parempaan. Tämä blogien maailma on imaissut minut mukaansa ja todella nautin tästä uudesta harrastuksesta. Ja eikö se ole pääasia :) Ja nämä ihanat yllätykset ovat parhaita!

Tunnustuksen saamisen jälkeen kuuluu tämän postauksen lisäksi kiittää tunnustuksen antajaa, vastata kymmeneen kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin kymmenelle ihanalla blogille.  Vaikka ohjeessa on sana kuuluu, niin eiköhän tämä kuitenkin ihan leikkiä ole ^^ Tässä kysymykset ja vastaukset:

1. Lempivärisi:  Valkoinen ja ehkä vähän ruskeakin.

2. Lempieläimesi: Meidän oma "Lolle" -koira <3

3. Onnennumerosi: Hmm, pitäisköhän keksiä joku tuulesta temmattu numero, nimittäin en todellakaan tiedä mikä vois olla onnennumeroni. Ehkä se tässä vielä selviää ;D

4. Alkoholiton lempijuomasi: Vesi on parasta. Maistuu aina hyvälle.

5. Facebook vai Twitter: Facebook. Twitteristä mulla ei ole tietoakaan. Oikeastaan Facebookin on mennyttä elämää. Liekö nämä blogit sekottanu minut nii, etten enää moista kaipaakaan ? ;)

6. Mistä pidät: Rakastan joulua. Joulu on vuoden parasta aikaa. On ihana tunnelmoida, sisustaa kotia ja leipoa kaikkia ihanaa. Edellä mainittuja tykkään kyllä tehdä ympäri vuoden. Kaikenlainen vanhan kunnostaminen ja remontoiminen minua kiinostaa. Lenkkeily ja muu liikunta on myös mielekästä. Perhe ja kaikki ystävät ovat myös lähellä sydäntä. Oikeestaan pidän niin monesta. Tätä listaahan vois jatkaa loputtomiin...

7. Lahjojen antaminen vai saaminen:  Pakko myöntää, että on niitä lahjoja niin ihana saada. Varsinkin silloin, kun ei oo osannut odottaa. Mutta kyllä lahjojen antaminen silti vie voiton. Nyt on niin ihana aika, kun saa miettiä läheisille joululahjoja.

8. Lempimuotosi: Erilaiset ympyräiset muodot. Ehkä tämä näkyy mun kakuissa ynnä muissa :D

9. Lempipäiväsi: Lauantai

10. Lempikukkasi: Pioni on hyvin kaunis kukka. Tällä hetkellä valkoinen ruusu on ihan mun suosikki. Ja kallassakin on jotain puhuttelevaa.


Kymmenen blogia ihan näin satunnaisjärjestyksessä, joille haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin

PULLAHIIREN LEIVONTANURKKA
VILLA HARMONIA
VILLA BICKYARD
KERMARUUSU
MARIN KYÖKKI
MARIA JA POJAT
MANSIKKAMÄKI
PIONILAAKSO
MAISSI LEIPOO
SISUSTUS UNELMIA
VAALEANPUNAINEN MARENKI

4 kommenttia:

  1. Ja lisäys vielä tekstiin, että erityiskiitos myös Ilonalle tunnustuksesta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta, lämmittää mieltä <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaunis myös sinulle tunnustuksesta! Löysin blogini tuosta listalta :) Olen linkittänyt sivusi omaan blogiini, jos tuo vain sopii ...

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta.
Pienikin merkki piipahduksestasi ilahduttaa.