kotiliesi

maanantai 16. tammikuuta 2012

Pullapäivä lauantaina

Uusi vuosi on alkanut ja tämä blogi lupaa herätä horroksestaan.:)
Herkkujen Helmiä on pysynyt liiankin hiljaisena. Paljon on projekteja meneillään, mutta reseptit ei ihan vielä julkaisukelpoisia ;) Tulossa on mm. Minttuhuippu-pikkuleipiä, suklaasuukkoja ynnä muuta.

Kiirettä on pitänyt yllä monenlaiset tehtävät. Tämä vuosi nimittäin tuo tullessaan uuden paikkakunnan ja työpaikan. Innosta puhkuen odotan, että pääsen aloittamaan helmikuun alusta lounaskahvilassa kondiittorin työt. Toivottavasti uusi työ tuo myös mukanaan uusia ideoita tänne blogiin !

Tunnelmallista talvi-iltaa toivotellen

Emilia

7 kommenttia:

 1. Oi, olen niin innoissaan uusista haasteistasi! Toivottavasti kuulen pian lisää.. Onnea ja sujuvuutta uusiin koitoksiisi!

  Pysyn ahkerana lukijana, tämän blogin herkut ei petä:)

  VastaaPoista
 2. Hei! Tässä postauksessa oli aivan täydellisen näköisiä korvapuusteja. Voisitko neuvoa, miten noita tehdään? Et ole leikannut ainakaan vinoon, etkä litistänyt keskikohtaa peukalolla. Mitä muuten korvapuustin väliin voi laittaa - haaveilen sellaisesta kosteahkosta kanelinmakuisesta täytteestä, joita ainakin kaupan valmiissa sekä myös Ikean kanelikierteissä on. Olisiko sinulla ideoita? Terveisin ja etukäteen vinkeistä kiitellen Riikka

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että pääset oman alan töihin..sitä itsekkin odotellessa :) mihin oot menossa, saako kysyä? :) tsemppiä uusiin tuuliin..hienoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eve kovasti. Uudet haasteet tuntuvat vähän pelottavilta, mutta toisaalta olen hyvin innoissaan. Totta se on, ettei elämä mitään anna, jos ei joskus ota ns. riskejä :)

  Riikka kiitos kovasti kehuista. Korvapuustit on se mun juttu. Koulussa on tullu niitä paljon harjoiteltua. Ennen oon litistänyt puustin peukaloilla niin, että pöytä tuntuu, mutta nyt halusin kokeilla eri tapaa. Leikkaan siis suoraan palaset rullasta ja painan peukaloilla hiukan keskeltä. Taikinan pitää olla sopivan kiinteää ja rullan tasainen, sillä vähänpainettu puusti kaatuu helposti paistettaessa.
  Mulla olis yksi kanelitäyte, josta erityisesti pidän. Laitanpa sen tänne blogiin, niin kokeilepas :)Toivottavasti tykkäät!

  Salla tietysti saa kysellä! :) Lähden siis tuonne Lappiin lounaskahvilaan töihin. Kahvila laajentaa nyt, ja tarvii uuden kondiittorin. Sinne siis vähäksi aikaa kokeilemaan :) Kiitos paljon .

  VastaaPoista
 5. Lauantain aamukahvi ja katseltavana herkulliset pullat, vesi kielellä :) Täytyypä yrittää.
  Huikeeta, parasta ja kokemuksentäyteistä matkaa Lappiin! :) Haaveena on tulla sinua sinne kattomaan. Mutta hei, milloin lähdet? Nähdään, soitellaan ja kuulostellaan! <3

  VastaaPoista
 6. Oletko nostattanut taikinan näitä puusteja varten ihan tavallisesti kahteen kertaan? Terveisin Helena

  VastaaPoista
 7. Aina kun teen hiivataikinan, pidän vaivauksen jälkeen valmista taikinaa noin 10 minuutin välilevossa enne "ylöslyöntiä" eli siis sitä muotoiluvaihetta. Ja pullia nostatan sitte ennen paistoa enemmän.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta.
Pienikin merkki piipahduksestasi ilahduttaa.