kotiliesi

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut -lehti


Sain tämän uuden Koristeelliset kakut -lehden arvioitavaksi suoraan kustantajalta DeAgostonilta. Mikäpä sen mukavampaa, kuin tutustua näin herkullisen näköiseen lehteen etukäteen. Lehti on kuin keräilysarja, jossa jokaisen lehden mukana saat joitankin leivonta- ja koristeluvälineitä. Lehdestä löytyy myös ohjeita välineiden käyttöön.Lehti on täynnä tarkkoja, kuvallisia ohjeita esimerkiksi kuorruttamiseen, kakkupohjan ja koristeiden tekoon jne. Lehdestä tarttuu mukaan hauskoja ideoita, joita on varmasti mukava hyödyntää.
Tykkään lehden selkeydestä. Kuvat, ainekset, ohjeet ja vinkit on selkeästi eroteltu omiin palkkeihin. Pirteine väreineen lehtihän on kuin karkki.
 Ensimmäisen lehden mukana saat monikäyttöiset perhosmuotit, pahvisen muffinitelineen ja koristeluhilettä. Mukana on ohjeita perhosmuotin monenlaiseen käyttöön.
Mikäli haluat hyvien ohjeiden ja ideoiden lisäksi kartuttaa leivonta- ja koristeluvälinevarastoasi, niin suosittelen sinua pistäytymään lehden verkkosivuilla. Oheisilla sivuilla voit myös tilata lehden vaikka heti. Lehti on ostettavissa nyt myös hyvin varustelluista lehtipisteistä.
Lehden facebook-sivusto löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta.
Pienikin merkki piipahduksestasi ilahduttaa.